Palitligt Apotek # 1 Apotek i Sverige
Sverige Telefon:
Internationell telefon:
Sverige Telefon:
Internationell telefon:
Kundvagn: SEK 0.00
Snabb leverans För alla beställningar inom EU

Onlineblogg om hälsa och erektil dysfunktion på palitligtapotek.com

Har du problem med att få och behålla stånd? Att ha erektionsproblem är vanligt vid olika skeenden i livet, och särskilt som man blir äldre kan besvären bli mer återkommande. Då skälen till detta skiljer lite från person till person kan också behandlingsmetoderna inkludera omväxlande tekniker.

Allt som vi blir äldre förändras kroppens sammansättning, och vi börjar känna oss lite annorlunda. Vi orkar inte riktigt lika mycket, man kanske inte har samma energi och entusiasm för äventyr, och blir lättare bunden till sina bekvämligheter.

När Folkhälsomyndigheten publicerade sin stora studie kring svenskars sexvanor för ett par år sedan blev det tydligt att många fler kvinnor än män lider av låg sexlust. Kvinnors relation till sin egen sexualitet har alltid varit föremål för mycket debacle och även om diskussionen kommit långt saknas fortfarande en del element. 

Varför har jag ingen sexlust? Frågan är lika svår att ställa som att få svar på. Realiteten är att minskad sexlust hos män kan ha sin härkomst i en mängd olika anledningar. Några gånger kan det komma an på miljö och yttre sakförhållanden vilka påverkar din mentala stabilitet, men i andra fall kan lustfallet vara sjukdomsrelaterat.

Många känslor kring sex och samlag uppstår redan under de första tillfällena som man interagerar med en annan person sexuellt. De tidiga åren av förvirring och nervositet kan sätta spår i sexlivet och ens emotionella stabilitet för resten av livet – på gott och ont.

Det allmänna manliga hälsotillståndet är något som ofta sopas under mattan i den publika hälsodiskursen och kan kännas som något tabubelagt. Som kvinna kan det ofta kännas lättare att söka hjälp för sådant som humörsvängningar, nedstämdhet eller en allmän känsla av att något inte stämmer.

Att ha lågt testosteron är vanligt hos många män som passerat medelåldern. Faktum är att var femte man över 60 år har problem med sina testosteronvärden. Detta påverkar i sin tur både vår fysiska och psykiska hälsa – ibland på väldigt allvarliga sätt.

Har du svårt att hålla erektion? Problem med att få och behålla stånd under en sexakt är inget ovanligt och orsaksförklaringarna kan vara många och varierande. Vad är impotens?

De flesta män och tonårspojkar i Sverige har någon gång upplevt problematik med att få stånd. Det är inget märkligt och ofta finns det en logisk förklaringsorsak. Det kan handla om något så enkelt som för lite sömn, stress eller att man är nervös för att ha sex. I många fall kan man avhjälpa problemet genom att helt enkelt ta bättre hand om kroppen generellt.

Mitt konto