Palitligt Apotek # 1 Apotek i Sverige
Sverige Telefon:
Internationell telefon:
Sverige Telefon:
Internationell telefon:
Kundvagn: SEK 0.00
Gratis frakt för beställningar över 200€

Få tillbaka sexlusten naturligt med de bästa kosttillskotten på marknaden

Allt som vi blir äldre förändras kroppens sammansättning, och vi börjar känna oss lite annorlunda. Vi orkar inte riktigt lika mycket, man kanske inte har samma energi och entusiasm för äventyr, och blir lättare bunden till sina bekvämligheter. Samtidigt hamnar man i vardagstristess och rutiner som kan ta död på den sista lilla gnista av vitalitet man en gång hade. Att sexlivet blir lidande kommer knappast som en överraskning. Sjunkande hormonhalter, åldrande, graviditet, miljö, stress, mat – allt kan påverka hur stark lust du känner vare sig du är i en relation eller singel. Vill du göra något åt det finns det mängder med mat som höjer lustan, och även naturliga läkemedel som gör susen.

Vill du öka sexlusten naturligt? Det finns lösningar

Känner du dig håglös, oengagerad, distanserad och allmänt uppgiven när du reflekterar över ditt sexliv? Du är inte allena i dina bryderier. De flesta individer går igenom stunder av nedstämdhet och oro över en sänkt lustkänsla. Orsaksfaktorerna kan variera mellan allt från medicinska tillstånd och sjukdomar, till stress, allmän oro eller helt enkelt tristess. Sådant som rökning och alkoholkonsumtion bidrar också till att ha ihjäl åtrån för din partner. 

Relaterad Artikel: Köp Levitra 20mg (Vardenafil) till bra pris receptfritt på onlineapotek

Går du på några medikament som antidepressiva tabletter, p-piller, antihistamin eller blodtryckssänkande medel försvårar du ytterligare för sexlustan. Det som är lite upplyftande mitt i detta mörker är att du kan åtgärda dina bekymmer helt naturligt genom lite simpla livsstilsändringar. Avslappningsmetoder som meditation, massage och akupunktur kan ha en positiv effekt på din mentala hälsa. Se först över vad du konsumerar i matväg på daglig basis.

Få tillbaka sexlusten naturligt med din kost

Om du tenderar att frestas av snabbmat och smidiga lösningar på lunchrasten ska du genast upphöra med dessa ovanor. Kosten påverkar ditt humör, din kroppsbyggnad och din allmänhälsa både på kort och lång sikt. Bra mat kan öka sexlusten naturligt. Våra passionshöjande substanser byggs av aminosyror som L-Arginin, och dessa hittar du framför allt i bönor, linser, biff- och kalvkött, choklad samt nötter. Sojaprodukter är rena sexmedicinen för kvinnor och underlättar även övergångsbesvär i samband med klimakteriet. All mat som innehåller D-vitamin, C-vitamin, B6, B12 och folsyra bidrar till att minska generell utmattning vilket också såklart påverkar lusten till samlag. Rödbetsjuice är en naturlig prestationshöjare vilken fungerar utmärkt både innan ett gympass och en rendezvous med din partner. Blåbär går även under smeknamnet naturens Viagra, och en deciliter om dagen kan göra underverk i dessa fall. Vidare är honung en testosteronhöjare som kan fungera för att öka lusten hos just män. Avsluta med att se över vilka fetter du får i dig. Nyttiga fetter från lax, avokado och kokos består av Omega -3 och GLA som leder till frigörande av dopamin och gör kvinnans slemhinnor fuktiga enklare. Börja med dessa kostförändringar för att få tillbaka sexlusten naturligt.

Bra naturliga kosttillskott för ökad sexlust

Om du redan äter allt den nyttiga kosten som listas ovan och ändå saknar lusta kan du istället konsumera naturliga örter för ökad åtrå. Naturläkemedel går att köpa både i butik och online, och du behöver inga recept för att få tag på dem. De är dessutom nästan alltid helt biverkningsfria och idealiska att konsumera för den som inte vill behandla sig med farmaceutiska medel. Många naturliga läkemedel har använts inom den indiska läkekonsten Ayurveda i över 5000 år – så de borde vara verkningsbara med den långa traditionen i ryggen. 

Relaterad Artikel: Köp Kamagra Oral Jelly 100mg online receptfritt till lågt pris i Sverige

Ashwagandha kanske är den mest välrenommerade örten av dem alla. Denna indiska ginseng konsumeras i pulverform på kapsel och sägs öka kroppen uthållighet, styrka och motståndskraft. Örten sänker nivåerna av stresshormonet kortisol samtidigt som seratoninnivåerna höjs – man blir generell lugnare och lyckligare. Även Rosenrot har använts i tusenden som ett afrodisiakum. Det är en adaptogen växt som hjälper konsumenten att anpassa sig efter nya situationer och att behålla mental skärpa. Har du varit i Sydamerika vet du allt om Macapulver och hur även denna kontinent klassar det som en slags naturligt sexpiller. Macaroten mals ned till ett pulver och kan sedan drickas eller konsumeras i mat. Effekten sägs vara prestationshöjande och lusthöjande.

Bockhornsklöver och Tribulus: verkningar på libido hos män

Det finns några kosttillskott för ökad sexlust som rekommenderas särskilt för män. Bockhornsklöver är en av de kryddor som ökar sexlusten hos män. Växten höjer testosteronnivåerna och kan hjälpa med allt från erektionsproblem, infertilitet och tidig utlösning. Utöver detta kan klövern också sänka blodsocker och inflammation och är alltså en riktig hälsohöjare.

Sist men inte minst måste vi nämna den klassiska Tiggarnöten, eller Tribulus Terrestris som det latinska namnet är. Tiggarnöt är allmänt stärkande för kroppen, och innehåller ämnen vilka startar igång anabola processer. Dessa påverkar allt från uthållighet, styrka, fertilitet och testosteronnivåer till hosta och gasig mage.

Slutliga anteckningar

Att välja naturella örter och växter som kosttillskott är smart eftersom de inte påverkar kroppen på något annat sätt. Det finns i princip inga kritiska biverkningar eller risken att man bygger upp resistans mot något ämne man sedan kan behöva. Naturläkemedel är en smart genväg till ökad sexuell lust!

Mitt konto