Palitligt Apotek # 1 Apotek i Sverige
Sverige Telefon:
Internationell telefon:
Sverige Telefon:
Internationell telefon:
Kundvagn: SEK 0.00
Snabb leverans För alla beställningar inom EU

Frakt och leverans

Här presenterar vi information kring utskick, frakt och annat som rör erhållandet av dina produkter från oss.

Vi strävar alltid efter att tillhandahålla förstklassig service beträffande våra leveranser. Vi samarbetar därför med de bästa, lokala fraktfirmorna för att garantera en trygg och problemfri leverans. I händelse av att något trots detta går fel, exempelvis om din försändelse fastnar i tullkontrollen, så gör vi vårt bästa för att lösa problemet på bästa sätt åt dig.

Här presenterar vi de vanligaste frågorna kring frakt och leverans. Vänligen läs igenom dessa om du undrar något. Är inte din fråga nedan besvarad? Kontakta då vår kundtjänst som alltid står redo, vår ambition är att besvara alla ärenden inom 24 timmar eller mindre.

Vanligt förekommande frågeställningar om frakt och leverans

Jag har beställt nu, när skickar ni sakerna?

Vi skickar ut paketet inom 24 och 72 timmar efter att pengarna har kommit in till oss.

Vad använder ni för leveransfirma?

Palitligtapotek.com samarbetar med flera olika leveransföretag. Ett lokalt transportbolag kommer nyttjas och det skiljer sig åt mellan olika beställningar vilket det är.

Går det att spåra beställningen från er?

Självklart, du kan hålla koll på utskicket med hjälp av spårningsnumret som finns i bekräftelsemailet. Kopiera det och klistra in det på https://www.17track.net/ för att spåra leveransen. Tänk på att det kan ta upp till 24-48 timmar innan spårningsnumret aktiveras, innan dess går det ej att spåra något.

Vad är fraktkostnaden?

Detta beror på ländernas olika leveranstjänster så det kan skilja sig åt något. Det hänger även samman med om det är expressleverans eller normal frakt.

Erbjuder ni fri leverans?

Ja, om värdet på din beställning överstiger motsvarigheten till 200 EUR i din lokala pengavaluta. Eftersom fraktkostnaderna skiljer sig mellan diverse länder så kan de ibland vara relativt höga. Undvik detta helt genom att lägga en större order över motsvarande 200 EUR - dessutom har du fördelen att alltid ha potensmedel hemmavid under lång tid framledes. Majoriteten av våra nöjda kunder beställer för 200 EUR eller mer just av den anledningen, alternativt går samman med ett par vänner och beställer i bulk.

Vad tar jag mig till om produkten levereras trasig?

Tog du emot en skadad beställning? Då rekommenderar vi att du kontaktar palitligtapotek.com snarast via e-post och meddelar vad som har inträffat. Vi kan komma att efterfråga fotografi på den rapporterade skadan för verifikation. I händelse av synliga och allvarliga skador kan palitligtapotek.com komma att utsända ersättningsprodukt utan extra kostnad.

Vilka är de allmänna leveransvillkoren?

Vid beställningen funkar det att välja utifrån två olika leveransupplägg. Vanlig standardleverans tar mellan 7 till 21 dagar att leverera efter det att orden skickades ut från lagret. Om du har valt expressleverans så tar det i stället endast en tid på mellan 5 och 7 dagar. I händelse av att beställningen inte har levererats inom fem till sju dagar så är det inte omöjligt att det är något strul med destinationsadressen. Kontakta då fraktfirman för att kolla vad som har hänt.

Vad gäller om beställningen fastnar i tullen?

Detta händer endast i olyckliga undantagsfall, men du behöver inte oroa dig om du får ett brev från tullen om att din beställning ej kan levereras utan tullavgifter från dig. Du ska då ange att du vägrar ta emot beställningen. Den kommer då återsändas till oss. Kontakta sedan kundsupport snarast, så skickar vi ut ytterligare en beställning helt utan extra kostnad.

Jag har övriga funderingar, vad gör jag?

Vi står redo att besvara alla dina frågor och funderingar kring beställning, frakt, leverans, etc. Kundtjänsten hos palitligtapotek.com nås via e-post eller kontaktformuläret. Om du bifogar ditt beställningsnummer så går det snabbare för oss att hantera din förfrågan.

Skickas beställningen i diskret paket?

Vi värnar om våra kunders rätt till diskretion och privatliv. Således utsänder vi endast varorna i omärkta, neutrala kuvert eller lådor. Ingen förutom du kommer veta vad som förekommer i försändelsen.

Mitt konto