Palitligt Apotek # 1 Apotek i Sverige
Sverige Telefon:
Internationell telefon:
Sverige Telefon:
Internationell telefon:
Kundvagn: SEK 0.00
Snabb leverans För alla beställningar inom EU

Integritetspolicy

Som uppskattad kund på palitligtapotek.com kan du tryggt beställa och köpa dina varor. Din beställning hanteras alltid professionellt och diskret. Det är viktigt för oss att all personlig information hanteras i enlighet med tillämplig lagstiftning och med åtanke för din personliga sekretess. På palitligtapotek.com görs det yttersta för säkerställa korrekt behandling av känsliga uppgifter. Nedan hittar du mer handledning om vår policy kring din integritet och dina rättigheter. Du kan också erhålla ytterligare uppgifter kring hur vi nyttjar dina personuppgifter och vem som i särskilda fall kan få tillgång till den. Om du har några frågor eller funderingar om säkerheten relaterad till webbplatsen och vår integritetspolicy är du alltid välkommen att skriva oss ett e-mail eller kontakta oss via det praktiska kontaktformuläret, så hjälper vi dig snarast möjligt.

För att rapportera alla missbruk eller kränkningar av Online Drugstore-tjänsten, skicka ett meddelande till oss. Vi följer upp dig och gör allt för att spåra meddelandets ursprung. Kontakta oss gärna om du har frågor eller oro om denna sekretesspolicy.

Vi kommer bara att använda din leveransadress för att skicka den beställda produkten till dig. Om du förser oss med ditt telefonnummer online, kommer vi att använda det för att kontakta dig med information om ditt konto, beställningar som du har gjort eller med information om din förfrågan. Vi skickar inte information vidare utan ditt avtal och vi säljer aldrig personuppgifter till andra.

Informationen vi samlar in används för att skapa en sammanlagd demografisk profil för vår användarbas så att vi kan förbättra innehållet och tjänsterna på vår webbplats och ge samlad information till potentiella annonsörer (ingen individuell information ges till någon tredje part utan ditt samtycke ), för att anpassa innehållet och / eller layouten på vår sida för varje enskild besökare, för att meddela konsumenterna om uppdateringar på vår webbplats och tjänster, för att skicka besökare vårt nyhetsbrev (om besökaren begär detta), för att förse användare med de produkter och / eller tjänster för vilka de registrerade sig eller reggade sig, vilket kan inkludera skickande aviseringar om tjänster eller annan service- eller produktrelaterad information via e-post, och delas inte med andra organisationer för kommersiella syften utan besökarens samtycke.

Palitligtapotek.com är inte en uthyrningstjänst för e-postlistor och hyr eller säljer inga e-postadresser eller annan kontaktinformation som du tillhandahåller.

Säkerhetsförfaranden

Palitligtapotek.com har upprättat ett vidsträckt utbud av säkerhetsförfaranden som förbättrar krypteringen och skydd av dina data och tillgängligheten av dina personuppgifter. Detta innebär att vi använder den allra senaste säkerhetstekniken, kryptering som skapar högsta möjliga säkerhetsnivå. Uppgifter till kontaktformulär eller fält vid t.ex. beställningen skickas till oss krypterat. Vi lagrar endast de uppgifter som behövs för beställningen och för att kunna ge dig bästa servicen. Kortbetalningarna görs enligt den absolut senaste krypteringsstandarden för maximal säkerhet och trygghet för kortanvändning.

Dina rättigheter

Som kund hos vårt online-apotek har du alltid lagstadgade rättigheter. Detta innebär bland andra saker att de uppgifter som du har tillhandahållit oss med ditt tillstånd har du även rätt att återkalla oavsett anledning.

I händelse av att vi i undantagsfall ​​behöver vidarebefordra en del av din information till en tredje part, till exempel en extern tredje part för hantering av betalning eller för andra syften, så vi ser till att vi har ditt tillstånd innan vi gör det. Som kund har du dessutom rätt att bli informerad om den information som vi behandlar om dig. Om du har några frågor i detta avseende, vänligen kontakta vår dataskyddsansvarig för ytterligare uppgifter kring vilken information vi behandlar om dig. Om det finns några fel i den information du lämnat är det ditt ansvar att få dem korrigerade. För att genomföra detta kontaktar du våran dataskyddsansvarige plus meddelar vilka uppgifter du önskar se ändrade så fixar saken snabbast.

Försäljning av läkemedel och andra produkter

När du handlar på vårt webbapotek behandlar vi personlig information om dig i detta sammanhang. Vi gör detta för att behandla din beställning och skicka dina läkemedel och andra produkter du kan köpa på vårt apotek. Dina uppgifter används endast i detta syftet, med andra ord så skickas eller säljs de aldrig vidare till tredje part utan ditt tillstånd.

Tidsperioden som vi lagrar din personliga information

Vi lagrar din personliga information vid en del tillfällen. Exempelvis: Vi lagrar uppgifterna i syften för att kunna uppfylla våra skyldigheter och åtaganden gentemot kunden och lagstiftningen, således måste vi lagra uppgifterna så länge som krävs av rådande lagstiftning. Med andra ord, så länge lagens krav för lagringsperioder förespråkar. Detta innebär att vårt webbapotek vanligtvis lagrar kundinformation i upp till 12 månader efter den senaste kontakten med kunden. Dessutom kan det vara nödvändigt att lagra kunddata i förhållande till icke-kontraktsmässiga syften, så att vi kan uppfylla lagens krav på redovisnings- och myndighetskrav. Därför finns det ett antal krav och lagar som innebär att vi måste behålla dina personuppgifter, men vi behåller bara dina uppgifter så länge det krävs utav dessa eller andra juridiska krav. Om dina uppgfiter ej längre anses nödvändiga att förvara digitalt för lagliga eller kundsyften kommer de raderas från våra servrar.

Dina personuppgifter är säkra på vårt webbapotek

Här på palitligtapotek.com använder vi ett brett utbud av säkerhetsåtgärder. Detta innebär att du kommer att alltid kommer uppleva den högsta säkerhetsnivån kring beställning, köp, kontakt med oss eller kortbetalningar och leverans. För att erbjuda dig detta har vi investerat i de modernaste krypterings- och autentiseringsverktygen i förhållande till lagstiftningen. Således kan du uppleva trygghet med att palitligtapotek.com skyddar och bevarar säkerheten, integriteten och tillgängligheten av dina personuppgifter. Vi gör vårt yttersta för att skydda din integritet, vilket innebär att din personliga information transporteras och lagras krypterad, vilket gör den oläslig för tredje part.

Integritet gentemot försäljningen av produkter och tjänster

Vi behandlar och använder dina personliga uppgifter såsom namn, adress, e-postadress, med mera, för att identifiera dig som kund och för att hantera och leverera beställningar i samband med ditt köp av receptfria läkemedel och preparat på vårt webbapotek. Detta betyder att vi nyttjar din information för att kunna ta betalt, hantera administrationen för de varor du köper. Vi behandlar också dina personuppgifter för att rätta felaktigheter och hantera andra incidenter och behandla klagomål och supportärenden. Den rättsliga grunden för behandlingen är uppfyllandet av kontrakt mellan köparen av kund vilket inleds då beställningen genomförs, där våra åtaganden mot dig som kund måste uppfyllas enligt rådande lagstiftning för distansköp och integritet.

Delande av personuppgifter

I vissa extrema undantagsfall behöver vi dela personlig information med noggrant utvalda tredje parter. I detta sammanhang vidtar vi alla rimliga juridiska, tekniska och organisatoriska åtgärder för säkerställande att personlig information hanteras rimligt, med lämplig skyddsnivå vid överföring eller delning med tredje parter.

Till vilka delar vi dina personuppgifter?

I vissa fall behöver vi tillhandahålla personliga uppgifter till en tredje part för att kunna fullfölja våra åtaganden och ge dig den absolut bästa köpupplevelsen från vårt online-apotek. Följaktligen kan vi ibland tvingas skicka personliga uppgifter till underleverantörer som behandlar den här typen av data för vår räkning. Detta kan exempelvis vara fraktfirman, som behöver dina adressuppgifter för att kunna leverera din beställning.

Ändringar i sekretesspolicy

Om sekretesspolicyn ändras eller om ny information tilläggs densamma, kommer dessa publiceras här. Det är alltid den senaste och aktuella versionen av integritetspolicyn som gäller och du rekommenderas att besöka sidan regelbundet för att hålla dig konstant uppdaterad kring dina rättigheter beträffande sekretess, behandling av personliga uppgifter och annat som berör din integritet.

Mitt konto