Palitligt Apotek # 1 Apotek i Sverige
Sverige Telefon:
Internationell telefon:
Sverige Telefon:
Internationell telefon:
Kundvagn: SEK 0.00
Gratis frakt för beställningar över 200€

Vad är en penispump, hur fungerar den och vilken är den bästa att köpa?

Har du problem med att få och behålla stånd? Att ha erektionsproblem är vanligt vid olika skeenden i livet, och särskilt som man blir äldre kan besvären bli mer återkommande. Då skälen till detta skiljer lite från person till person kan också behandlingsmetoderna inkludera omväxlande tekniker. Allt från samtalsterapi, dieter, kosttillskott och rökstopp till sexleksaker och erotiska lekar kan vara hjälpen för just dig. Vill du helst kringgå mediciner och hormonella preparat ska du spana in några olika lösningar att testa utifrån just din situation. En penispump kan vara ett av dessa svar.

Varför är det svårt att få stånd?

Även om du helst masturberar på egen hand eller har en partner du känner dig attraherad av kanske du har svårt att få stånd i vissa lägen. Flera mångfacetterade faktorer kan vara skälen till varför det är så, grundande i ditt psyke eller i din fysik. Penisens agerande påverkas mycket av hur vi känner oss generellt, hur stressade vi är, om vi är nervösa eller om vi upplevt negativa sexuella spänningar tidigare. Fysiska åkommor som lågt blodtryck, allergier, övervikt och ålderdom försvårar också möjligheterna till erektion.

Relaterad Artikel: Köp Viagra 100mg (Sildenafil) från nätapotek utan recept i Sverige

Låga testosteronvärden påverkar allt från ståndet till humöret. Om du veterligen inte har några allvarliga sjukdomar kan du prova att behandla dina erektionsbesvär på egen hand – eller med en partner – med hjälp av en pump. Detta är en väl beprövad metod som även kan fungera upphetsande i stunder av förspel och under själva akten. Pumpen har inga bieffekter och kan användas åtskilliga gånger med tillfredsställande resultat.

Det är smart att köpa en penispump

Om du inte använt sexleksaker eller andra hjälpmedel i syfte att höja njutningen eller stimulansen under själva sexet förut kanske det känns spänt att köpa en penispump. Det är dock en helt normal åtgärd att vidta under dessa omständigheter. Istället för att bli deprimerad eller nedstämd över ens impotens är man proaktiv och försöker komma till rätta med dilemmat. Bara den handlingskraften kan vara drivkraft för att avhjälpa problemen. Vad gör en pump? Tänk på den som en ett verktyg under förspelet och möjligheten att kunna ha bättre sex under längre tid. Detta är garanterat något som både du och din sexpartner kommer att uppskatta och finna sexigt. Pumpar kan användas både i sängen, i badet eller där du helst initierar samlag.

Hur fungerar penispump - så använder du redskapet

Hur använder man en penispump undrar du. Du behöver inte besöka Wiki för att klura ut detta. Det hela funkar precis som det låter som. Du placerar pumpen över din penis och pumpar sedan ut luften från behållaren. Ett vakuum uppstår och blodet rusar till vilket resulterar i ett stånd. När ståndet väl är på plats fäster du en penisring runt roten för att förhindra blodet från att lämna penisen igen. Trots att processen kanske låter våldsam är det inte minsta farligt. Ta bort ringen efter 30 minuter så låter du kroppen vila.

Bästa penispumpen och olika modeller

Att hitta en bra pump är inte svårt, då du kan botanisera i mängder av sexbutiker vilka erbjuder olika modeller. Även RFSU (Riksförbundet för sexuell upplysning) har utvecklat och producerat sin egen variant vilken också är billig i pris. Hur fungerar penispump för dig? Den bästa penispumpen måste ha bra passform och vara bekväm för just ditt könsorgan. Vissa har en extern pump med tryckmätare så att du har lättillgänglig kontroll på hur hårt du har pumpat. Några är mer vattentäta och fungerar fint i duschen. Det viktigaste är att penispumpen sluter tätt om penisroten så att vakuum uppstår. Då får du bra resultat oavsett vilken variant du väljer att använda. Du pumpar upp den med hjälp av en handpump, och ett bra tips är att använda pumpen tillsammans med glidmedel som underlättar monteringen av pumpen. Använd den i max tio minuter och sluta alltid pumpa om du börjar uppleva smärtor. Efter användningen är din penis större och du förfogar över ett naturligt stånd.

Erotik och penispump

Även om en penispumps funktion primärt är designad för män kan den fungera som ett erotiskt hjälpmedel för alla typer av par. Istället för att gömma undan erektionsproblemen kan du och din partner använda det i förspelet. Prata om problematiken, fundera på situationen tillsammans och använd pumpen så att båda känner sig delaktiga. Ser ni skillnaden före och efter nyttjandet kommer bara det väcka lusten. All form av erektionsproblematik underlättar om du har ett fantasifullt förspel med god kommunikation. Pumpen kan integreras naturligt i ett engagerat och lustfyllt sexliv för alla parter.

Mitt konto